Wednesday, February 17, 2021

Daftar Ahli Shaklee, Beli Produk Harga Murah

Anda ingin beli produk Shaklee dengan harga murah??
paket dapat bonus lagi.. atau Anda pengguna tegar SHAKLEE tetapi masih belum masuk ahli ikuti cara-caranya, bagaimana nak daftar Shaklee↓↓↓

Ada 2 Cara Untuk Daftar ahli:
1.Daftar ahli seumur hidup rm 35
2.Dengan pembelian vitamin 100uv

Antara Set-Set vitamin yang percuma keahlian:

Set Kecantikan 
-ESP (soy protein solate powder 850g) 1 tong
-Vitamin E 1 botol
-Vitamin C 1 botol
-B-Complex 1 botol

Set Kurus
-Omega 1 botol
-Alfalfa L 1 botol
-Herb-Lax 2 botol
-Lecithin 2 botol

Set Mengandung/Menyusu/Berpantang
-Vit Lea 1 botol
-B-Complex 1 botol
-Vitamin C 1 botol
-Alfalfa S 1 botol
-Ostematrix 1 botol
-ESP 1 tong

Set Tenaga 
-Vivix 1 botol
-ResV 1 botol

Set Youth Skincare
-Luminous Gel Oil Cleanser 
-Perfecting Skin Toner  
-Age Defense Moisturizer SPF50

Atau anda ingin mencoba set lain yang percuma keahlian bole direct whatsapp aida oke..

CALL/SMS/WHATSAPP/→010-5414102
CALL/SMS/WHATSAPP/→010-5414102
CALL/SMS/WHATSAPP/→010-5414102



KELEBIHAN MENDAFTAR MEMBER SHAKLEE
-Boleh membeli produk pada harga ahli (penjimatan sehingga 20%)
-Jana pendapatan sambil mendapat kesihatan yang baik seisi keluarga
-Boleh mengumpul point dan ianya akan ditukarkan kepada bonus tunai setiap bulan
-Sebarang pesanan dari pelanggan anda boleh terus key in melalui sistem online dan ianya akan dihantar terus ke alamat pelanggan
-Shaklee menawarkan CASH (bonus dan incentive), CAR (insentif kereta) dan CONVENTION (percutian antarabangsa bertaraf lima bintang serta peluang mengerjakan umrah untuk muslim)
-Bisness yang sangat sesuai untuk mereka yang pemalu dan sibuk berkerja serta mempunyai anak-anak kecil juga.

CASH


CAR


CONVENTION

Regional Trip



Internasional Trip


Trip Umrah



SIJIL HALAL SHAKLEE





AIDA Vitamin Shop Empire mengalu-alukan Anda untuk menjadi Wakil agen kami ditempat anda.

Daftar Ahli Shaklee dapat harga murah
Daftar Ahli Shaklee jana pendapatan sampingan
Daftar Ahli Shaklee 20% penjimatan

KELEBIHAN MENDAFTAR AHLI DENGAN AIDA VITAMIN SHOP:
-Kami mempunyai jaringan pengedar Shaklee yang berkaliber seluruh malaysia
-Kami akan mempromosikan anda di blog, page dan FBads secara PERCUMA setiap hari
-Access ke dalam groub FB tertutup dan whatsapp Groub khas untuk ahli sahaja.

KELAS SANTAI BOLEH BAWA ANAK 




KELAS MARKETING
Continue Reading

Saturday, December 12, 2020

Pengedar Vivix dan ResV, Agen Vivix dan Resv Dan Stokis Vivix dan ResV Malaysia Ready Stock


Hai dan Assalammualaikum saya aida, merupakan pengedar vivix, agen vivix dan stokis vivix seluruh malaysia,
kami juga, buat penghantaran keluar negara Dan COD terus kerumah anda.

Kami ada ready stock dan fresh, cara pemakanan kami akan guide eksklusif untuk pelanggan kami.

Berapa harga vivix sebotol??
harga biasa 1 botol RM475, tapi Anda nak murah ada caranya, hanya mendaftar keahlian anda akan mendapat harga vivix yang berbaloi dan murah sangat sebotol hanya RM380 ya hanya RM380 dengan percuma keahlian yang berharga RM35.

→Percuma ahli rm35
→Percuma pos rm10

                        



RESV




Berapa harga Resv??
Harga bukan ahli rm510 tetapi jika anda masuk ahli harga dia jatuh rm408, ya hanya beli sebotol resv anda dapat Percuma member.



nak harga istimewa potongan 20% 
nak harga promosi vivix/Res-V 
boleh terus call/whatsapp aida ditalian↓↓↓↓






Info Vivix↓↓↓↓

Info ResV↓↓↓↓

Ready Stock







COD/POS


POS LUAR NEGARA

Australia

Brunei Darussalam


Indonesia

Singapore

Continue Reading

Thursday, December 10, 2020

Pengedar Resv, Stokis Resv Dan Agen Resv Ready Stok

 




Hai dan Assalammualaikum saya aida, merupakan pengedar Resv, agen Resv dan stokis Resv seluruh malaysia.

Kami juga, buat penghantaran keluar negara Dan COD terus kerumah anda.

Kami ada ready stock dan fresh, cara pemakanan kami akan guide eksklusif untuk pelanggan kami.

Berapa harga Resv??
Harga bukan ahli rm510 tetapi jika anda masuk ahli harga dia jatuh rm408, ya hanya beli sebotol resv anda dapat Percuma member.
bukan itu sahaja percuma penghantaran.

Info Produk ResV klik๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡











Continue Reading

Wednesday, November 4, 2020

Promosi Shaklee November 2020

Bulan Lepas, Shaklee bagi free gift bag ala-ala gucci, promosi bulan november 2020 pulak ada 2set pilihan iaitu Set viva vivix dan yang kedua set kesihatan boleh juga untuk set mengandung, berpantang dan menyusu, dan hadiahnya tak kalah menarik uolls... yang pasti gempak habis!! set viva vivix hadiahnya vitamin terlajak laris  Sustained Release Vita-C Plus, dan Set kesihatan atau set mengandung atau set menyusu atau set berpantang hadiahnya zinc complex untuk imun juga, bagus juga Shaklee bagi percuma produk fokus untuk tingkatkan imuniti badan, musim covid kan...
huntunglah... sapa yang grab set ni Shaklee bagi hadiah produk meh ler borong cepat, sebelum kehabisan stok.
 
Keuntungan membeli set Viva Vivix Shaklee
Harga bukan promosi RM950 PROMOSI RM760 

๐Ÿ‘‰jimat RM190
๐Ÿ‘‰Percuma keahlian berharga RM35
๐Ÿ‘‰Percuma Penghantaran RM10
๐Ÿ‘‰Percuma produk Vitamin C Plus

Info Produk Vivix Shaklee๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡https://www.shaklee.com.my/content/vivix

Promosi Kedua Set Kesihatan 


Promosi set kesihatan  
Ada 6 item iaitu ESP, Omega, B.complex, Vitamin C Plus, Ostematrix dan Zinc Complex.
Keuntungan membeli Set Kesihatan
Harga bukan promosi RM571 PROMOSI RM412
๐Ÿ‘‰jimat RM159
๐Ÿ‘‰Percuma Penghantaran RM10
๐Ÿ‘‰Percuma produk Zinc Complex

Kebaikan Set Kesihatan Setiap Item

ESP(Soy Protein Isolate Powder 850g)
-Membekalkan tenaga berpanjangan
-Membantu menyembuhkan luka dengan cepat
-Penting untuk kanak-kanak, ibu menyusukan anak dan mereka yang sedang pulih dari sakit
-Menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku, dan otot

Omega
-Menggalakkan perkembangan mental untuk dewasa dan kanak-kanak
-Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah
-Mengurangkan radang sendi

B-Complex
-Menukarkan makanan menjadi tenaga 
-Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan
-Meningkatkan fungsi otak

Vitamin C Plus
-Antioksidan semulajadi
-Menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang 
-Penghasilan kolagen  

Ostematrix
-Mengekalkan tekanan darah yang normal
-Mengurangkan simptom PMS seperti kembung, kejang, bengkak air, baran dan kemurungan

Zinc Complex
-Menghalang keguguran rambut 
-Meningkatkan imunisasi/pertahanan badan
-Membantu penyembuhan luka 
-Kesihatan prostat

Untuk daftar ahli klik link๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1178892

Untuk info produk boleh whatsapp aida terima kasih.












Continue Reading

Monday, October 26, 2020

Kajian Vitamin C Membantu Pesakit Covid Sembuh Dengan Cepat.

Sedia maklum virus covid-19 belum ada vaksin atau obat untuk menyembuhkan penyakit tersebut.

Namun begitu ada kajian yang membuktikan vitamin C dapat tingkatkan imuniti lawan penyakit covid dan pesakit dapat sembuh dengan cepat berbanding dengan pesakit yang tidak ambil vitamin C.

Dari kajian tersebut kira-kira 14% kes yang disahkan mengalami penyakit yang teruk yang melibatkan kecederaan paru-paru akut ACUTE LUNG INJURY (ALI) DAN ACUTE RESPIRATORY DISTRESS SYNDROME (ARDS) keadaan ini yang menyebabkan faktor pencetus "cytokine storm" yang menyebabkan tekanan oksidatif yang berlebihan yang mengakibatkan kerosakan pada tisu paru-paru teruk.


Berdasarkan artikel diatas ujian dibuat keatas dua kumpulan yang berbeza. Kedua-dua kumpulan diberi obat yang biasa untuk merawat pesakit covid, namun begitu kelompok kumpulan lagi satu diberi vitamin C dengan dosis tinggi. 

Hasil dari ujian tersebut, group yang diberi vitamin C dengan dosis tinggi.

-57% lebih rendah dalam kadar kematian

-9 hari lebih awal untuk discaj

-5,6 hari lebih cepat berjaya bebas extubation

-7,5 hari lebih cepat bebas dari alat pernafasan berbanding kumpulan yang tidak ambil vitamin C

kesimpulan

Terdapat isyarat kegunaan utiliti vitamin C dosis tinggi sebagai tambahan dalam armamentarium terapi jangkitan covid-19 yang teruk dari segi peningkatan kematian dan jangka masa pemendekan mekanikal yang lebih pendek.

percubaan terkawal rawak prospektif, dimasa depan akan berguna untuk menyiasat pautan ini selain melihat parameter kegagalan organ lain selain dari paru-paru.




Continue Reading

Wednesday, September 9, 2020

Supervisor Recognition 2017



Selain celebrate New Master, ada juga celebration untuk new rank. Aida pun naik pentas juga. Syukur alhamdulillah, jerih payah kita bekerja diraikan, kelayakan event ni kene naik pangkat supervisor keatas untuk pertama kali dan effektif 6 bulan berturut-turut.

Event Shaklee memang best sangat-sangat, dapat sedut aura orang-orang hebat dan berkumpul dengan SID (Shaklee Independent Distributor) serata Malaysia.

Tengok gambar ni nampak tak ke'chubby'an ku semakin terserlah hahaha... insof tak nak nembam lagi jaga makan exercise kene konsisten.

Aida rank up supervisor pada march 2017, dan sampai sekarang aida masih effektif leader dan terima bonus 4angka setiap bulan tanpa gagal alhamdulilah berkat kerja keras.

Bukan senang nak senang beb... bukan goyang kaki duit datang depan mata jangan berangan lah hahaha... citernya ini flashback, so korang yang belum rankup SV cepat tingkatkan usaha, kerja keras lagi, jom bangkit dan bertindak๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
tanam azam “AKU BOLEH BUAT”.





Continue Reading

Sunday, September 6, 2020

HIV & AIDS

Apa itu HIV?
Hiv adalah virus yang melemah dan memusnahkan sistem daya tahan badan manusia.
virus HIV menyebabkan penyakit AIDS. manakala seseorang yang dijangkiti HIV adalah pembawa kuman HIV.

Apa itu AIDS?
AIDS ialah tahap akhir jangkitan HIV.
pada tahap ini, individu yang dijangkiti HIV akan menunjukkan tanda dan gejala.

Apakah tanda dan gejala HIV?
-tiada,pembawa HIV masih boleh kelihatan sihat walaupun telah dijangkiti.

Bagaimana HIV Berjangkit?

Melalui hubungan seks tidak selamat dengan pasangan pembawa kuman HIV.
Dari ibu kepada anak dalam kandungan semasa mengandung, bersalin dan menyusukan bayi.

Berkongsi jarum suntikan semasa penagihan dadah.

Anda tidak akan dijangkiti HIV melalui:
-gigitan nyamuk atau binatang lain
-bersin atau batuk
-bersentuhan ataupun berpelukan dengan pesakit HIV
-air kencing atau peluh pesakit HIV
-berkongsi tuala,bilik air ataupun kolam mandi
-berkongsi makanan, pinggan dan sudu dengan pesakit HIV
-menderma darah

Apa itu OI?
(Oppurtunistic Infection)
OI ialah penyakit berjangkit yang menunjukkan ada jangkitan AIDS dan sekiranya tidak dirawat dengan segera boleh membawa maut.
contoh OI adalah 
-batuk kering (TB)
-jangkitan paru-paru (PCP)

Mengapa perlu melakukan ujian HIV?
-Untuk mengetahui status anda sekiranya pernah terdedah kepada risiko jangkitan seperti penagihan dadah dan seks bebas.
-Untuk mendapatkan rawatan awal sekiranya anda telah dijangkiti.

Apa yang anda perlu lakukan jika ujian negatif?
-Sekiranya anda pernah mengamalkan aktiviti berisiko, ujian pertama yang negatif tidak bermakna anda bebas HIV.
-Sila ulangi ujian tersebut dalam 3 atau 6 bulan berikutnya untuk memastikan anda bebas dari HIV.

Apa yang anda perlu lakukan jika ujian positif?
-Dapatkan rawatan dengan segera.
-Elakkan daripada menjangkiti orang lain dengan mengambil langkah-langkah pencegahan seperti:
-Jauhi seks bebas
-Hentikan penagihan najis dadah 
-Amalkan cara hidup yang sihat

Kredit:
Unit penyakit berjangkit jabatan perubatan 
Jabatan Kesihatan Negeri Melaka.






Continue Reading