Posts

Showing posts from November, 2021

Cara Melepaskan Tekanan

Image
Sekarang ramai yang mengalami masalah tekanan perasaan tak kira peringkat umur dan background, masing-masing ada masalah sendiri.    Coba berkawan dengan alam semula jadi. berkawan dengan alam adalah terapi yang terbaik untuk semua masalah dan penyakit. Belum coba belum tahu kan... so rasai perubahannya contoh kalau pergi mendaki gunung hirup udara segar, pergi pantai dengar deruan ombak dan pergi air terjun mandi air terjun yang airnya amat sejuk sampai menusuk  ketulang memang feel dia, best sangat... boleh melegakan stress, tenangkan fikiran dan bawa balik positif vibe. Tiada siapa yang boleh lari dari masalah dan tekanan, tapi bagaimana kita nak melepaskan tekanan dengan cara baik. Kalau pendam kasihan badan kita ler.. itu yang macam-macam sakit akan datang, seperti gunung berapi yang tunggu masa nak meletuskan laharnya... Sayangi diri anda🥰...

Aplikasi Edit Foto Jadi Video

Image
Korang aida nak share apps yang tengah viral sekarang, aplikasi edit foto jadi video contoh aida edit foto aida jadi video pengantin yang konon tengah gayakan busana  pengantin bollywood, nak feeling macam retis hidustan hahaha... Banyak lagi  feature pada aplikasi tersebut, nama aplikasi dia adalah Tempo Ai composite Video macam-macam option memang seronok nak mengedit best sangat lah, aplikasi tempo tu ada 3hari percobaan secara percuma lepas tu kene bayar beb.. tapi tak mahal lah setahun cuma rm52ringgit 99kupang sahaja. Meh aida tunjuk kejadian video yang lepas aida edit, ghahaha mula-mula aida tengok muka sendiri  gelak besau seyes ar.. macam betul-betul dalam hati canggih ek nijam, badan orang muka kita, sekarang memang tengah femes aplikasi swap wajah. korang nak download senang je pergi kat play store. Antara tampilan template👇👇👇👇 Untuk buat marketing pun boleh banyak template yang boleh diguna pakai, pilih aje yang sesuai.  Semoga bermanfaat.