Aplikasi Edit Foto Jadi Video



Korang aida nak share apps yang tengah viral sekarang, aplikasi edit foto jadi video contoh aida edit foto aida jadi video pengantin yang konon tengah gayakan busana  pengantin bollywood, nak feeling macam retis hidustan hahaha...

Banyak lagi feature pada aplikasi tersebut, nama aplikasi dia adalah Tempo Ai composite Video macam-macam option memang seronok nak mengedit best sangat lah, aplikasi tempo tu ada 3hari percobaan secara percuma lepas tu kene bayar beb.. tapi tak mahal lah setahun cuma rm52ringgit 99kupang sahaja.

Meh aida tunjuk kejadian video yang lepas aida edit, ghahaha mula-mula aida tengok muka sendiri  gelak besau seyes ar.. macam betul-betul dalam hati canggih ek nijam, badan orang muka kita, sekarang memang tengah femes aplikasi swap wajah.

korang nak download senang je pergi kat play store.



Antara tampilan template๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Untuk buat marketing pun boleh banyak template yang boleh diguna pakai, pilih aje yang sesuai.






 Semoga bermanfaat.



Comments

Popular posts from this blog

Makanan Naikkan Hemoglobin (HB) Petua Naikkan HB

Harga Vivix Shaklee Promo

Pengedar Shaklee Pahang