Cara Daftar Google Adsense


Posting kali ni, aida nak share cara daftar google adsense kat blog korang...

Untuk newbie yang belum tahu apa itu google adsense, aida terangkan serba sedikit.

AdSense adalah program periklanan berbasis CPC (cost-per-click) yang kemungkinan pemilik blog boleh menjana pendapatan dari iklan yang dipasang diblog korang best kan bunyinya?.

Sambil menyelam minum air haaa gitew peribahasa dia... Kita buat posting diblog sambil itu kita pasang iklan, pengunjung datang ke blog, lepas tu ternampak iklan produk atau service yang dicari haaa kan memudahkan kerja mereka.

Oke cara-cara nak daftar adsense👇

Klik earnings

Isi maklumat yang diperlukan.


Dah siap submit tunggu email diluluskan.
Sebelum tu team google akan review dulu blog kita layak tak untuk adsense ni. 

Yeaahhh diluluskan dah boleh start jana pendapatan, janji korang rajin posting tarik pengunjung ke blog korang.

Yang mana dah submit tapi tak diluluskan korang boleh tengok video dibawah.
Selamat mencoba dah semoga berjaya.





Comments

Popular posts from this blog

Makanan Naikkan Hemoglobin (HB) Petua Naikkan HB

Harga Vivix Shaklee Promo

Pengedar Shaklee Pahang