Posts

Showing posts from October, 2021

Cara Daftar Google Adsense

Image
Posting kali ni, aida nak share cara daftar google adsense kat blog korang... Untuk newbie yang belum tahu apa itu google adsense, aida terangkan serba sedikit. AdSense adalah program periklanan berbasis CPC (cost-per-click) yang kemungkinan pemilik blog boleh menjana pendapatan dari iklan yang dipasang diblog korang best kan bunyinya?. Sambil menyelam minum air haaa gitew peribahasa dia... Kita buat posting diblog sambil itu kita pasang iklan, pengunjung datang ke blog, lepas tu ternampak iklan produk atau service yang dicari haaa kan memudahkan kerja mereka. Oke cara-cara nak daftar adsense👇 Klik earnings Isi maklumat yang diperlukan. Dah siap submit tunggu email diluluskan. Sebelum tu team google akan review dulu blog kita layak tak untuk adsense ni.   Yeaahhh diluluskan dah boleh start jana pendapatan, janji korang rajin posting tarik pengunjung ke blog korang. Yang mana dah submit tapi tak diluluskan korang boleh tengok video dibawah. Selamat mencoba dah semoga berjaya.

Promosi Youth Skincare Oktober 2021

Image
Shaklee memang tak pernah yang tak best, bulan oktober ni promosi youth skin care, bila korang beli Cleanser + Toner Percuma moisturizer spf 50 tahu.. wows sangat kan promosinya!! berharga rm206.50sen. Satu tiup aida pakai 4bulan penggunaan, yelah sebab selalu keluar COD kan... customer aida ada yang 1tiub tu tahan sampai 6@8 bulan dia pakai moisturizer tu. Memang jimat puas pakai, mau tak jimat cara gunanya ambik setitik je  pelempap dihujung jari, kemudian sapukan keseluruh muka memang kulit korang jadi lembap tak kering, tak kira nak keluar atau duduk dirumah mesti guna spf ni. Apa Kebaikan Produk Youth 1.Cleanser bertindak sebagai make up remover  tidak mengeringkan kulit muka melembapkan kulit muka bersifat soap free dan pH rendah berfungsi sebagai scrub mampu mengurangkan masalah blackhead dan whitehead bersifat anti radang mengecutkan jerawat mengawal masalah kulit muka berminyak 2.Toner mengecilkan pori  mengawal masalah kulit muka berminyak bersifat exfoliating dan menanggalka