Sunday, April 11, 2021

Performance Drink mix Dengan Energizing Tea Hilangkan Dahaga

 
Cuaca sekarang tak menentu kan... semua terjadi tiba-tiba. tiba-tiba panas tiba-tiba  hujan, tiba-tiba hilang eh eh eh... apa kaitan aida😂.
pagi sampai ketengah hari panas  lit-lit petang hujan ribut pula. Balik COD terus bancuh Performance drink dengan tea elderberry sejuk-sejuk lalu kat anak tekak pehhh.... mabless.

Aida nak share info tea elderberry ni sebenarnya aida dapat hadiah dari Shaklee taste produk baru, memang power tea ni minum bertenaga je...campur dengan performance drink memang ngam gabungan terbaik.

Hari selasa  kita menyambut bulan ramadhan, bila kita sahur minum performance drink ni kan.. tak payah minum sampai kembung perut insyaAllah sampai kepetang kita kurang haus sebab performance drink minuman isotonik tak bergas elak dehidrasi.

Bila badan kita terhidrasi, memberi kesan negatif pada kesihatan dan pelbagai sistem badan kita.
-Menjejaskan prestasi fizikal badan yang normal
-Boleh membawa kepada kelesuan dan lemah badan
-Menyebabkan ketidakselesaan pencernaan atau sembelit
-Mengurangkan kadar penyerapan organ yang boleh menyebabkan sembelit
-Boleh menjadi punca kepada penurunan keanjalan kulit dan kulit kering. ini karena 30% kulit kita terdiri daripada air yang memberikan kulit daya ketahanan, seri dan keanjalan.

Didatangkan dengan 2perisa oren dan lemon.
Minum dan kekal terhidrat!
-Dengan Opti-LYTE campuran elektrolit proprietari ditambah campuran unik karbohidrat
-Memberi tenaga segera dan berterusan 
-Menyokong penghidratan optimum

Oke berbalik pada info Energizing Tea tadi terbabas pulak aida menaipnya pasal performance drink.
ENERGIZING TEA
Minuman peningkat tenaga semulajadi.
elok pada mereka yang fokus untuk turunkan berat badan. lagi satu yang craving makanan atau minuman manis ambil energizing tea memang lupa pada yang manis, yang pahit jangan dilupa kan penawar.

Energizing tea ni campuran teh hijau, putih dan merah yang eksklusif dan kaya antioksidan serta ekstrak elderberi  yang menyokong imun.

Mengandungi taurina terkenal untuk meningkatkan tenaga dan ketangkasan fikiran

KEISTIMEWAAN SHAKLEE
-Mengandungi elderberi yang menyokong kesihatan imun
-Mengandungi taurina, yang dikaji secara meluas untuk meningkatkan ketangkasan fikiran dan tenaga
-Mudah tersedia dalam pek hidangan sachet
-Bebas gluten, tiada tambahan perisa, pewarna dan pengawet tiruan.




Sumber:Artikel Shaklee






 



2 comments: