Posts

Showing posts from December, 2019

Homestay Apartment Melaka Town

Image
Musim cuti sekolahpun dah bermula, ada yang merancang nak pi melancong ke melaka meh aida recommend apartment yang super best hehe... Atlantis Residences , boleh contact →  Umi najwah ditalian +6010-200-8765. Sebelum tu kalau nak swimming aida nak bagi tahu ada tempat tak strict sangat tapi di atlantis strict so korang kene pakai swim suit, kalau tak memang guard tak bagi swimming haru kang hahaha. Set daput Lengkap     Sofa boleh jadi tilam   view depan pool

Promosi Shaklee Desember 2019

Image
Promosi Shaklee hujung tahun Gempak sangat apa taknya, ada hadiah barangan Shaklee berjumlah RM 90K Wow.... apa lagi korang meh serbu cepat,  Hadiahnya: →Produk Shaklee →Travel Set Youth →Luggage Shaklee apa syaratnya:  →Daftar Member Shaklee →Buat belian barang Shaklee minima RM170 atau 50 point dalam satu resit tunggal dikira 1 penyertaan, peserta boleh mempunyai penyertaan tanpa had   semakin korang beli banyak semakin besar peluang menang tak gitew. →Lucky draw ini dibuat cabutan setiap jumaat setiap minggu. Antara Set Promosi bulan Desember aida senaraikan dibawah↓↓↓ 1.Collagen Plus Powder  Beli 6kotak Percuma 1 kotak RM1428.00 free postage Kelebihan↓↓ →Percuma member berharga RM65 →Percuma pos RM10 →Rebat Rm100+ →Peluang lucky draw 9 penyertaan Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita.  Dikenali kerana manfaatnya kepada kesihatan