Thursday, October 31, 2019

Promosi Shaklee November 2019

Bergetar tulang rusuk tengok PROMOSI November "set cantik"      semua orang memang sukakan cantik tak kira tua atau muda sama ada perempuan ke lelaki, penampilan diri nombor satu.

Sihat tubuh badan cantik luar dalaman, idaman setiap orang bak kata orang pun penuaan yang sihat  Shaklee sudah siapkan suplemen terbaik iaitu ESP
apa kebaikan ESP untuk kulit kita↓↓↓
ESP (Energizing Soy Protien)
Protein untuk MEMBINA kulit yang sihat
Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:
  • Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum
  • Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat
  • Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit
  • Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit 
  • Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.
Kebaikan ESP untuk Kesihatan
-Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan

-Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam

-Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

-Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit

-Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan

-Memberi tona warna kulit yang sekata
-Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
-Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
-Membantu mengurangkan risiko kanser
-Bertindak sebagai antioksidan
-Menguatkan sistem imun tubuh
-Memelihara kesihatan jantung
-Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua.
-Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.
-Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
-Baik untuk hormon
-Membantu merendahkan paras kolestrol
-Mencegah osteoporosis
-Membantu pembentukan sel-sel baru
-Membantu menyembuhkan gastrik
-Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
-Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan
-Memudarkan parut
-Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
-Mencantikan kulit dan rambut
Ambil 3 scoop ESP sehari, sudah cukup untuk memenuhi keperluan protein harian kita.

Untuk menaikkan lagi seri kulit anda Shaklee menghasilkan produk yang diberi nama Youth Skincare, ha bulan november ini 
Promosi Trial Youth
Item ↓↓↓↓
1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser  (20 ml)

2. YOUTH Perfecting Skin Toner

 (30ml)

3. YOUTH Serum

 (7ml)

4. Advanced Renewal Night Cream (Light) - 10 gram
Macam set trial juga ada free case, so kalau nak beli yang pek besar dan jimat pun ada, jika anda beli mana-mana produk youth 200uv Anda boleh beli Travel Set berharga hanya RM85.00 sahaja best kan hehe...ada lagi melayakkan anda jadi member, percuma postage dan bulan hadapan terima bonus manyak untung wo....
Kebaikan Setiap Produk

1) Cleanser
☘3 dalam 1 (membersih, melembap dan mencerah)
☘Tidak mengandungi sabun
☘pH seimbang
☘Menggabungkan campuran vitamin yang di paten dan polifenol serta algae


2) Toner
☘Membersihkan sel kulit mati
☘Menghidratkan kulit
☘Memberi nutrisi kepada kulit
☘Mempunyai campuran berpaten vitamin, polifenol dan alga


3) Serum
☘Mempunyai 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang lebih serius
☘Terdiri daripada campuran polifenol, vitamin dan YOUTH Complex
☘Menggalakkan penghasilan kolagen
☘Memperbaharui kulit di peringkat sel
4) Renewal Night Cream
☘Diformulasi dengan shea butter & jojoba
☘Menghidratkan kulit dengan mendalam
☘Melembutkan kulit
☘Alga marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin
☘Membantu mengecas dan membaharui sel kulit semasa anda tidur
☘Membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin & cerah.

TESTIMONI









Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment