3 Hari Kukuhkan Sistem Imun Dengan Nutriferon

Nutriferon adalah satu formula Eksklusif dan dipaten oleh Shaklee dan tidak dijual dikedai biasa Ianya hanya boleh didapati melalui Shaklee.
Didalam bidang perubatan, suntikan interferon banyak digunakan untuk merawat penyakit hepatitis, kanser, hidrophobia(penyakit anjing gila),herpes dan HIV dll. Tambahan pula, ia terbukti berkesan bahawa interferon amat berkesan untuk melindungi kita dari jangkitan influenza dan berbagai jenis penyakit, memang HARUS ada dirumah saya, rumah ANDA??? 

Manfaat Utama:
1.Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari- Ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi didunia.Kajian-kajian telah menunjukan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh: T-cells, Bcells and makrofag.
2.Melawan kanser dan tumor - Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser.Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi
3.Melindungi dari influenza - Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu, alergi, inflamasi dan influenza.
4.Meringankan Stress dan kelesuan - Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk.
5.Melambatkan penuaan - Formula unik nutriferon merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat.
6.Mengurangkan Infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B & C - Keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimunkan ketidakselesaan, seperti, kembung perut, rasa mual, munta dll kepada pesakit-pesakit B & C.
7.Mempertingkatkan Monopous - Hypertensi, tahap kolesterol yang tinggi, kitaran darah. dan masalah lain berkaitan monopous akan menjadi lebih baik.
8.Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan insomnia dan mood swing.

4 Ekstrak tumbuhanDari mana datangnya virus, kuman dan mikrob???
Kita sentiasa terdedah kepada beribu jenis mikrob melalui pernafasan (hawa dingin, gas buangan, asap, virus diudara, habuk) berjabat tangan, sentuhan dengan objek (perabot, habuk hama pada selimut, pengangkutan awam, peluh, air) makanan, latihan fizikal, persekitaran dll.
Bagaimana Mikrob menjejaskan kita????
Apabila banyak kuman dan mikrob menyerang kita pada sesuatu masa, terutama sekali apabila tubuh kita kekurangan interferon dan sel-sel imun, kita akan cepat keletihan, stress, terganggu tidur atau dijangkiti flu, batuk, alergi, asthma,ekzema,jerawat dll. Sel-sel yang teroksidasi dan tidak sihat membentuk lebih banyak radikal bebas yang seterusnya mengakibatkan penyakit degeneratif, penyakit kronik, kanser dll.
Cadangan   
1.Untuk memelihara kesihatan:1 peket sehari(tuang kedalam mulut terus atau campur dengan minuman panas/sejuk pada bila-bila masa)
2.Sewaktu rawatan influenza dan kanser : 2 - 3 paket sehari. lebih baik apabila diambil bersama vitamin C

TESTIMONICatat Ulasan

0 Ulasan