Wednesday, September 9, 2020

Supervisor Recognition 2017



Selain celebrate New Master, ada juga celebration untuk new rank. Aida pun naik pentas juga. Syukur alhamdulillah, jerih payah kita bekerja diraikan, kelayakan event ni kene naik pangkat supervisor keatas untuk pertama kali dan effektif 6 bulan berturut-turut.

Event Shaklee memang best sangat-sangat, dapat sedut aura orang-orang hebat dan berkumpul dengan SID (Shaklee Independent Distributor) serata Malaysia.

Tengok gambar ni nampak tak ke'chubby'an ku semakin terserlah hahaha... insof tak nak nembam lagi jaga makan exercise kene konsisten.

Aida rank up supervisor pada march 2017, dan sampai sekarang aida masih effektif leader dan terima bonus 4angka setiap bulan tanpa gagal alhamdulilah berkat kerja keras.

Bukan senang nak senang beb... bukan goyang kaki duit datang depan mata jangan berangan lah hahaha... citernya ini flashback, so korang yang belum rankup SV cepat tingkatkan usaha, kerja keras lagi, jom bangkit dan bertindak💪💪
tanam azam “AKU BOLEH BUAT”.





Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment